Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
12.09.2019

В Луганській області у затриманого чоловіка, який займався незаконним виробництвом, зберіганням та збутом особливо небезпечного наркотичного засобу, вилучено близько 200 кг марихуани

Під час проведення оперативно-розшукових заходів працівниками Національної поліції в Луганській області 11 вересня 2019 року викрито мешканця м. Лисичанська, який у підвалі орендованого будинку, розташованого у с. Лисичанське Попаснянського району Луганської області, незаконно зберігав у дев’яти металевих діжках особливо небезпечний наркотичний засіб - марихуану, вагою близько 200 кг, з метою збуту.

Під час проведення обшуків встановлено, що вказаний особливо небезпечний наркотичний засіб чоловік вирощував у спеціально облаштованих теплицях.

На даний час його затримано в порядку ст. 208 КПК України та повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 307 КК України.

Лисичанською місцевою прокуратурою Луганської області готується клопотання до суду про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Досудове розслідування триває.

 

Довідково: санкція ч. 2 ст. 307 КК України передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 6 до 10 років з конфіскацією майна.

 

Прес-служба прокуратури Луганської області

 

кількість переглядів: 1847