Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
02.10.2019

Мешканець Луганщини постане перед судом за участь в організації та проведенні так званого «референдуму» щодо підтримки «Акту про державну самостійність «ЛНР»

У ході досудового розслідування встановлено, що громадянин України  надав добровільну згоду на участь в організації та проведенні у  травні 2014 року так званого «референдуму» щодо підтримки «Акту про державну самостійність «ЛНР».

Під час проведення псевдореферендуму  вказана особа виконувала обов’язки члена «дільничної виборчої комісії», а саме  відвідувала громадян, які не мали можливості проголосувати на «виборчій дільниці», видавала їм бюлетені та надавала скриньку для особистого вкидання заповненого бюлетеню.

Оскільки під час досудового розслідування чоловік повністю визнав свою провину у вчиненні вказаного кримінального правопорушення, щиро розкаявся, активно сприяв розкриттю злочину та викриттю інших співучасників, між ним та прокурором укладено угоду про визнання винуватості.

 

Довідково: санкція ч. 2 ст. 110 КК України передбачає покарання у вигляді  позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з конфіскацією майна або без такої.

Прес-служба прокуратури Луганської області

кількість переглядів: 2397