Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
25.10.2019

Правоохоронці Луганщини встановлюють обставини ДТП, що призвела до загибелі малолітньої дитини

За попередніми даними встановлено, що  24.10.2019 близько 17-ї години у с. Малорязанцеве Попаснянського району чоловік похилого віку, перебуваючи за кермом автомобіля «Audi 100»,  не впорався з керуванням та здійснив виїзд на зустрічну смугу, де скоїв наїзд  на дитячий візок, з яким на узбіччі дороги в зустрічному напрямку рухалася  місцева мешканка.

Унаслідок ДТП 3-річний хлопчик отримав тілесні ушкодження, від яких помер у кареті швидкої медичної допомоги. Крім того, тілесні ушкодження  отримали 2-річний хлопчик та  матір обох дітей.

Водія затримано в порядку ст. 208 КПК України. На даний час останньому повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 286  КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть потерпілого).

Тривають слідчі дії для встановлення всіх обставин події. Хід досудового розслідування  перебуває на контролі керівництва прокуратури області.

 

Прес-служба прокуратури Луганської області

кількість переглядів: 2560