Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
18.12.2019

На Луганщині перекрили канал незаконного переправлення осіб з так званої «ЛНР» (ФОТО)

Так, 18 грудня 2019 року задокументовано факт організації та незаконного переміщення восьми осіб за маршрутом: Довжанськ (раніше Свердловськ) – Вознесенівка (раніше Червонопартизанськ) – Гукове (РФ) – Черткове (РФ) – Марківка через закритий пункт пропуску «Червонопартизанськ». Під час перетину держкордону на пропускному пункті «Мілове» канал незаконного переправлення осіб перекрито правоохоронцями. Як встановлено слідством, нелегальні пасажироперевезення організував мешканець тимчасово окупованої території Луганської області.

Наразі вирішується питання щодо повідомлення останньому про підозру за ч. 2 ст. 332 КК України (незаконне переправлення осіб через державний кордон України) та обрання запобіжного заходу. Вказаній особі загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від 5 до 7 років.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває.

 

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Прес-служба прокуратури Луганської області

кількість переглядів: 1996