Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
23.12.2019

Прокуратура Луганської області взяла на контроль хід розслідування пожежі в обласному психоневрологічному інтернаті, внаслідок якої загинули чотири людини (ФОТО)

Так, 22 грудня 2019 року близько 20.40 сталося загоряння в одному з лікувальних корпусів медичного закладу, який розташовано у с. Бутківка Старобільського району. На момент займання у приміщенні знаходилися 113 осіб.

Внаслідок пожежі загинули чотири людини, три пацієнти отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості та отруїлися чадним газом.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження  за ч. 2 ст. 270 КК України (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки, що спричинило загибель людей) та ч. 2 ст. 367 КК України (службова недбалість, що спричинила тяжкі наслідки).

У ході огляду місця події встановлено попередню причину займання – коротке замикання електропроводки в одній із лікарняних палат.

Хід досудового розслідування взято на контроль керівництва прокуратури Луганської області та Генеральної  прокуратури України.

 

Прес-служба прокуратури Луганської області

кількість переглядів: 1864