Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
20.01.2020

Прокурор Луганської області Олексій Ляшенко відвідав Старобільський слідчий ізолятор та провів особистий прийом ув’язнених(ФОТО)

Зокрема, під час спілкування ув’язнені порушували питання щодо незгоди з кваліфікацією кримінального правопорушення, а також фальсифікації кримінальних правопорушень. Особам надано ґрунтовні роз’яснення, у необхідних випадках структурним підрозділам  прокуратури області доручено провести перевірки, про результати яких заявники будуть поінформовані у визначеному законодавством порядку.

Під час візиту керівник регіональної прокуратури проінспектував умови утримання в’язнів, забезпечення їх належним харчуванням, надання своєчасної медичної допомоги. Скарг на працівників установи щодо зазначених питань не надійшло.

Олексій Ляшенко провів покамерний обхід режимних корпусів слідчого ізолятора, зокрема камери, в яких утримуються неповнолітні та військовослужбовці. Крім того, оглянуто комунально-побутові приміщення установи, а саме: лазне-пральний комплекс, їдальню, прогулянкові дворики та кімнати тривалих і короткострокових побачень. Також перевірено умови проживання засуджених, які залишені для роботи з господарського обслуговування спеціальної установи.

За результатами візиту прокурор області звернув увагу керівника установи на неухильне додержання прав і свобод в’язнів, належне медичне забезпечення хворих та інвалідів відповідно до вимог чинного законодавства та міжнародних стандартів.

 

 



Прес-служба прокуратури Луганської області

кількість переглядів: 1717