Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
30.01.2020

Увага! Встановлюються свідки смертельної дорожньо-транспортної події (ФОТО)

За матеріалами слідства, водій автомобіля марки «Geely» з реєстраційним номером АН 0680 КР, рухаючись по проїжджій частині дороги в районі будинку № 96 на вулиці Гагаріна, здійснив наїзд на жінку-пішохода – жительку міста Сєвєродонецька. У результаті ДТП потерпіла загинула на місці.

У рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху), встановлюються свідки, які перебували в зоні дорожньо-транспортної події та могли стати її очевидцями.

З урахуванням викладеного, прокуратура Луганської області звертається до громадян з проханням повідомити будь-яку інформацію (у тому числі фото-, відеоматеріали) щодо вказаної дорожньо-транспортної події до відділу прокуратури області за адресою: м. Сєвєродонецьк, вул. Б.Ліщини, 27.

Прокурор у кримінальному провадженні – Анатолій Миколайович Шабельський (електронна пошта: [email protected], телефон: 050-691-22-95).

Крім того, інформацію можна надати слідчому у кримінальному провадженні – Костянтину Ігоровичу Медведєву за телефоном: 050-659-73-83.

Прес-служба прокуратури Луганської області

 

кількість переглядів: 1519