Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
27.02.2020

Троє поліцейських та керівник медичного закладу постануть перед судом за службове підроблення офіційних документів

Слідством встановлено, що у липні 2019 року начальник сектору превенції Петропавлівського відділення поліції Станично-Луганського відділу поліції ГУНП в Луганській області разом з двома підлеглими та завідуючою Щастинською лікарською амбулаторією загальної практики сімейної медицини склали завідомо неправдиві відомості до лікарського свідоцтва про смерть та висновку щодо ненасильницької смерті особи.

Вказані особи внесли відомості з приводу з’ясування обставин смерті та відсутності ознак насильницької смерті, що не відповідали  дійсності, оскільки виїзд за місцем смерті особи не здійснювався, а труп не оглядався.

Наразі обвинувальний акт за ч. 2, 4 ст. 27, ч. 2 ст. 28,  ч. 1 ст. 366 КК України (службове підроблення офіційних документів) направлено до Біловодського районного суду Луганської області для розгляду по суті.

Довідково: санкція  ч. 1 ст. 366 КК України  передбачає до 3 років обмеження волі, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.

 

Прес-служба прокуратури Луганської області

кількість переглядів: 1706