Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
22.06.2020

На Луганщині встановлюються обставини ДТП за участі поліцейського, у якій 9 постраждалих (ФОТО)

Слідством встановлено, що 22 червня 2020 року близько 11 години ранку на автодорозі в смт Новоайдар Новоайдарського району правоохоронець, перебуваючи за кермом автомобіля «Volkswagen Vento» допустив зіткнення з маршрутним таксі «Рута» сполученням Рубіжне-Марківка. У маршрутному таксі знаходилося 7 пасажирів та водій. За матеріалами слідства, правоохоронець перебував поза службою, змінився з добового чергування на блокпосту, разом з ним в автомобілі знаходилося 3 військовослужбовця.

Унаслідок ДТП госпіталізовано до медичного закладу водія автомобіля «Volkswagen Vento» у тяжкому стані  та 8 пасажирів обох транспортних засобів – з тілесними  ушкодженнями різного ступеню тяжкості.

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керували транспортним засобом, що спричинило потерпілим середньої тяжкості тілесні ушкодження).

Оперативний супровід здійснюється Луганським управлінням Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України.

На даний час встановлюються всі обставини вказаної аварії, проводяться необхідні слідчі (розшукові) дії.  Винуватця ДТП буде встановлено після проведення судових експертиз.

 

 

Прес-служба прокуратури Луганської області

кількість переглядів: 2536