Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
14.07.2020

Прокуратура оскаржила в апеляції вирок суду за злочини проти власності через м’якість – особу засуджено до 9 років позбавлення волі

Прокуратура оскаржила вирок Рубіжанського міського суду Луганської області в суді апеляційної інстанції через м’якість призначеного покарання.

У ході судового розгляду встановлено, що у лютому 2018 року мешканець м. Щастя Новоайдарського району  незаконно проник  до квартири містянина та викрав побутову техніку.

Крім того, у пошуках легкої наживи наступного дня обвинувачений вчинив розбійний напад із застосуванням насильства. Зловмисник, проникнувши до житла з метою заволодіння чужим майном, побачив господаря вдома та зухвало його побив – спричинив тілесні ушкодження у вигляді переломів ребер, гематом та забоїв обличчя. Після цього забрав у квартирі потерпілого золотий ланцюжок та хрестик.

За принципової позиції прокуратури Луганської області судове рішення першої інстанції в частині призначеного покарання скасовано та ухвалено новий вирок – 9 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Наразі вирок суду набрав законної сили.

Зазначимо, що це вже дев’ята судимість особи.

Прес-служба прокуратури Луганської області

кількість переглядів: 1360