Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
14.10.2020

У День захисника України Микола Прибіга вшанував пам’ять військовослужбовців, які загинули під час оборони цілісності держави (ФОТО)

Керівник Луганської обласної прокуратури Микола Прибіга взяв участь в урочистих заходах з нагоди Дня захисника України, що відбулися сьогодні, 14 жовтня 2020 року,  у Сєвєродонецьку.

Відзначення державного свята розпочалося покладанням квітів до пам’ятника генерал-майору Національної гвардії України Олександру Радієвському. Присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять тих, хто віддав своє життя за мир в Україні, за її цілісність і незалежність.

Також Микола Прибіга долучився до церемонії відкриття пам’ятного знаку на честь загиблих під час проведення антитерористичної операції та операції Об’єднаних сил медичних працівників. Меморіал відкрили на території 59-го військового мобільного госпіталю у Сєвєродонецьку. На ньому викарбувані прізвища військових медиків Збройних Сил України, які виконуючи свій військовий обов’язок та рятуючи ранених бійців, під ворожими кулями віддали своє життя.

«Цього дня ми згадуємо та вшановуємо пам’ять загиблих захисників України. Ми схиляємо голови у  шані за їх мужність та стійкість. Пам’ятаємо про наших героїв та дякуємо їм», – зазначив керівник обласної прокуратури.

 

Пресслужба Луганської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1105