Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
16.01.2021

Наркоторговець, який зберігав для збуту майже 10 кілограмів канабісу, постане перед судом (ФОТО)

Луганська обласна прокуратура направила до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні стосовно мешканця міста Лисичанськ за фактом незаконного придбання, зберігання  та перевезення з метою збуту особливо небезпечного наркотичного засобу в особливо великих розмірах (ч. 3 ст. 307  КК України).

За даними слідства, 37-річний чоловік придбав, перевіз та зберігав на території гаражного кооперативу у місті особливо небезпечний наркотичний засіб,  обіг якого заборонено, – канабіс  для подальшого збуту.  

Під час обшуку у серпні 2020 року правоохоронці виявили та вилучили майже 10 кілограмів канабісу у вигляді коренів, стебел з листям та частково подрібненої речовини.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювалося слідчим управлінням Головного управління Нацполіції в Луганській області.

Санкція статті передбачає від 9 до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинною у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покарання, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба Луганської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1044