Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
25.11.2021

До 8 років ув’язнення засуджено мешканця Старобільського району за замах на вбивство дружини через ревнощі

За публічного обвинувачення Старобільської окружної прокуратури до 8 років позбавлення волі засуджено правопорушника, який вчинив закінчений замах на умисне вбивство своєї дружини.

Відповідно до матеріалів обвинувачення, у квітні 2020 року мешканець Старобільського району, підозрюючи дружину в подружній зраді, прийшов для з’ясування стосунків до жінки на роботу – до місцевого магазину. Під час конфлікту на ґрунті ревнощів нетверезий чоловік притиснув її до стіни та, подолавши опір, завдав вісім колото-різаних ножових поранень. Одне з них – проникаюче у живіт, з ушкодженням життєво важливих органів.

Протиправні дії нападника припинили перехожі, почувши як потерпіла кликала на допомогу. Жінку госпіталізували до реанімації у тяжкому стані, на щастя, її життя вдалося врятувати.

Виходячи з обставин злочину, обвинувачений виконав усі дії, які вважав необхідними для умисного вбивства дружини, але йому перешкодили сторонні особи.

Під час розгляду матеріалів справи Рубіжанський міський суд Луганської області підтримав позицію прокурора та визнав 43-річного чоловіка винним у вчиненні закінченого замаху на умисне вбивство (ч. 2 ст. 15 ч. 1 ст. 115 КК України).

До набрання вироком законної сили обвинувачений перебуватиме під вартою.

Пресслужба Луганської обласної прокуратури

(за матеріалами Старобільської окружної прокуратури)

кількість переглядів: 1113