Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
10.01.2022

За хабар прикордоннику обвинувачують громадянку РФ

Прокурори Марківського відділу Старобільської окружної прокуратури Луганської області за результатами спеціального досудового розслідування направили до суду обвинувальний акт стосовно громадянки Російської Федерації, якій інкримінують пропозицію та надання неправомірної вигоди службовій особі.

За даними слідства, в червні 2019 року жінка разом зі своєю неповнолітньою дитиною прибула до пункту пропуску «Просяне», що на Марківщині. Маючи намір швидко та без перешкод переправити сина, який не мав документа для виїзду за кордон, на територію РФ жінка запропонувала та надала службовій особі прикордонного органу неправомірну вигоду. Вона вклала до власного закордонного паспорта грошові кошти в сумі п’ять тисяч рублів, що становить більше двох тисяч гривень.

В рамках досудового розслідування у жовтні 2019 року підозрювану оголошено в міжнародний розшук. Наразі розшукові дії тривають.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювалося слідчими відділення поліції № 1 Старобільського районного управління поліції Головного управління Нацполіції в Луганській області.

Нагадаємо, відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Пресслужба Луганської обласної прокуратури

(за матеріалами Марківського відділу

Старобільської окружної прокуратури)

кількість переглядів: 973