Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
11.02.2022

На Луганщині лави окружних прокуратур поповнили 6 новопризначених прокурорів

Сьогодні в Луганській обласній прокуратурі відбулося урочисте складання Присяги прокурора 6 новими прокурорами окружних прокуратур.

Їх призначено керівником Луганської обласної прокуратури за результатами проходження конкурсу з добору на зайняття вакантних посад прокурорів. Прокурорські ряди поповнили юристи за фахом і стажем роботи в галузі права не менше двох років.

Свою роботу розпочинають 3 нових прокурори у Щастинській окружній прокуратурі та ще 3 – у Старобільській окружній прокуратурі.

Кожний прокурор присягнув неухильно додержуватися Конституції та законів України, сумлінно виконувати свої службові обов’язки, тим самим сприяти утвердженню верховенства права, законності та правопорядку, а також захищати права і свободи людини і громадянина, інтереси суспільства і держави.

Із привітальним словом до новопризначених прокурорів звернувся виконувач обов’язків керівника Луганської обласної прокуратури Іван Самсонюк: «Сьогодні працювати в органах прокуратури – престижно, тому бажаю вам з гордістю нести звання прокурора. Пам’ятайте, що ви служите державі та українському народу, в першу чергу, і від вас залежать людські життя. Виконуйте свої обов’язки чесно та сумлінно».

З призначенням на посади прокурорів також привітали керівники окружних прокуратур Луганської області, які побажали успіхів і зорієнтували на активну професійну плідну роботу.

Пресслужба Луганської обласної прокуратури

кількість переглядів: 7484