Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
30.06.2016

Прокуратура Луганської області звертається до громадян з проханням посприяти у викритті протиправної діяльності суддів так званої «ЛНР»

Прокуратурою Луганської області здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом сприяння окремими суддями Луганської області створенню та діяльності судової гілки влади так званої «ЛНР» за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 258-3 КК України.

Враховуючи викладене, прокуратура області звертається до усіх громадян, у наявності яких є будь-які рішення суддів так званої «ЛНР» або інші документи та докази їх протиправної діяльності, з проханням повідомити про це органи прокуратури Луганської області особисто чи засобами телефонного зв’язку за номерами (06452) 4-14-30 та м.т. чергової частини 050-478-04-69.

За необхідності до свідків вказаних обставин будуть застосовані заходи безпеки, передбачені ст. 66 КПК України (права та обов’язки свідків) та ст.15 Закону України «Про забезпечення безпеки осіб, які беруть участь у кримінальному судочинстві» (у тому числі повна зміна анкетних даних).

 

Перший слідчий відділ управління з розслідування кримінальних проваджень слідчими органів прокуратури та процесуального керівництва прокуратури Луганської області

кількість переглядів: 2352