Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
25.05.2017

Прокуратурою Луганщини спільно з Управлінням захисту економіки у Луганській області Департаменту захисту економіки Національної поліції України викрито «на гарячому» декана Луганського державного медичного університету при одержанні неправомірної вигоди

Розслідуванням встановлено, що декан факультету Луганського державного медичного університету систематично вимагав та одержував неправомірну вигоду за сприяння у складенні заліків та іспитів особами, які здобувають післядипломну освіту у вказаному навчальному закладі.

Під час одержання чергової суми неправомірної вигоди у розмірі 2800 гривень вказану службову особу затримано в порядку ст. 208 КПК України.

На даний час вирішується питання про повідомлення про підозру у вчиненні даного кримінального правопорушення та застосування до останнього запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

 

Довідково: санкція ч. 3 ст. 368 КК України передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна.

 

Прес-служба прокуратури Луганської області (за матеріалами Рубіжанського відділу Сєвєродонецької місцевої прокуратури)

кількість переглядів: 2101