Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
03.07.2017

На Луганщині судитимуть так званого «виконувача обов’язків міністра палива, енергетики та вугільної промисловості» терористичної організації «ЛНР»

Розслідуванням встановлено, що у 2016 році громадянин України надав згоду на призначення себе на посаду так званого міністра та дотепер організовує функціонування та діяльність вказаного відомства, яке формує та організовує роботу у паливно-енергетичному комплексі. Своїми діями «очільник міністерства» здійснює підривну діяльність проти України на користь терористичної організації «ЛНР», тим самим створюючи енергетично небезпечну ситуацію на тимчасово непідконтрольній українській владі території Луганської області.

Оскільки вказана особа переховується від органів слідства та суду з метою ухилення від кримінальної відповідальності на непідконтрольній українській владі території Луганської області, його оголошено у розшук, на підставі ухвали слідчого судді проведено спеціальне досудове розслідування, за результатами якого обвинувальний акт у вказаному кримінальному провадженні направлено до суду.

 

Довідково: cанкція ч. 1 ст. 258-3 КК України передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 8 до 15 років з конфіскацією майна або без такої.

 

Прес-служба прокуратури Луганської області

кількість переглядів: 2482