Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
07.02.2018

На Луганщині судитимуть посадовця одного з управлінь Пенсійного фонду та його спільницю за шахрайські оборутки з перерахування пенсійного стажу

Досудовим слідством встановлено, що співробітник Управління пенсійного фонду разом зі своєю знайомою одержали кошти від місцевого мешканця за так зване «зарахування гірничого трудового стажу» з метою подальшого незаконного оформлення пенсійних виплат. Співробітник пенсійного фонду пообіцяв здійснити вплив на прийняття рішення уповноваженою особою за грошову винагороду. Зловмисники своїми шахрайськими діями заволоділи грошовими коштами у розмірі 130 тис гривень.

Наразі обвинувальний акт у вказаному кримінальному провадженні направлено до суду.

Нагадаємо, 24 листопада 2017 року слідчими прокуратури Луганської області та оперативниками Управління захисту економіки в Луганській області Нацполіції затримано фігурантів вказаної справи під час одержання частини неправомірної вигоди.

 

Довідково: санкція ч. 2 ст. 369-2 передбачає покарання у виді штрафу від 750 до 1500 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавлення волі на строк від 2 до 5 років, санкція ч. 3 ст. 190 КК України передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 3 до 8 років.

 

Прес-служба прокуратури Луганської області

кількість переглядів: 1886