Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
28.03.2018

На Луганщині заочно судитимуть екс-депутата Луганської обласної ради, який є депутатом так званої «Народної ради «ЛНР»

Досудовим розслідуванням встановлено, що екс-депутат Луганської обласної ради VI скликання у травні 2014 року взяв участь у виборах до так званої «Народної ради «ЛНР» та прийняв присягу «депутата законодавчого органу».

Поплічник терористів і надалі продовжує здійснювати «законотворчу діяльність» на тимчасово непідконтрольній українській владі території Луганської області, чим забезпечує функціонування терористичної організації «ЛНР».

Оскільки псевдодепутат переховується від органів слідства та суду з метою ухилення від кримінальної відповідальності на тимчасово непідконтрольній території Луганської області, стосовно останнього проведено процедуру спеціального досудового розслідування, за результатами якого обвинувальний акт направлено до суду.

 

Довідково: санкції ч. 1 ст. 109 КК України та ч. 2 ст. 110 КК України передбачають покарання у вигляді позбавлення волі до 10 років з конфіскацією майна або без такої, санкція ч. 1 ст. 258-3 КК України передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 8 до 15 з конфіскацією майна або без такої.

 

Прес-служба прокуратури Луганської області

кількість переглядів: 2462