Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
06.11.2018

Затримано начальника відділу Головного управління Держпродспоживслужби в Луганській області під час одержання неправомірної вигоди (ФОТО)

Розслідуванням встановлено, що начальник відділу зазначеної служби одержав неправомірну вигоду у розмірі 6 тис. грн гривень від представника підприємства за оформлення та видачу санітарних паспортів, які надають право зберігання пестицидів і мінеральних добрив в приміщеннях складів, що не відповідають вимогам законодавства.

Під час одержання другої частини неправомірної вигоди у розмірі 3 тис. грн вказану службову особу затримано в порядку ст. 208 КПК України. 

На даний час вирішується питання щодо повідомлення особі про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України, та направлення до суду клопотання про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Довідково: санкція ч. 3 ст. 368 КК України передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна.

 

 

Прес-служба прокуратури Луганської області

кількість переглядів: 2492