Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
09.11.2018

Прокуратурою Луганської області проводяться лекції для студентів щодо запобігання злочинності та корупції

Зокрема, у листопаді цього року прокурор відділу організаційного та правового забезпечення Кострицька М.В. провела лекції для студентів-першокурсників Східноукраїнського національного університету імені В. Даля та Луганського державного університету внутрішніх справ імені Е.О. Дідоренка на теми: «Особливості професії «прокурор» та «Практичні аспекти складання процесуальних документів у цивільному та кримінальному процесі».

Розпочинаючи свій виступ, прокурор акцентувала увагу молоді на необхідності виховання прагнення до професіоналізму, небайдужості, поваги до Закону як у повсякденній роботі прокурора, так і будь-якій правозастосовній діяльності.

У доступній для студентів формі прокурор розповіла про особливості професії, функції та завдання прокуратури в умовах сьогодення.

Також слухачів ознайомлено із вимогами до претендентів на зайняття посади прокурора, основними етапами на шляху до професії, особливостями складання процесуальних документів у цивільному та кримінальному судочинстві згідно з вимогами оновленого законодавства.

Свій виступ прокурор супроводжувала конкретними прикладами зі своєї практики, що більш всього запам’яталось студентам.

Співпраця та комунікація між прокурорами та молоддю триває, попереду – нові зустрічі та нові теми для обговорення.

 




Відділ організаційного та правового забезпечення
прокуратури Луганської області

кількість переглядів: 1712