Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
27.11.2018

Учасникам організованої злочинної групи загрожує до 12 років позбавлення волі за збут метадону на території Луганщини

Встановлено, що мешканець м. Лисичанська створив організовану злочинну групу, до складу якої увійшли ще троє чоловіків. Вказані особи на території Луганської області займались систематичним незаконним виготовленням та збутом наркотичного засобу – метадону.

Проведеними у кримінальному провадженні негласними слідчими (розшуковими) заходами задокументовано факти реалізації наркотичних засобів організованою групою у період з лютого по червень 2018 року.

Чоловіки реалізовували наркотичні засоби шляхом їх закладення в «схованки». Про місцезнаходження «закладок» метадону члени злочинного угруповання повідомляли покупців після перерахування коштів на банківські рахунки учасників групи.

Під час проведених обшуків за місцями мешкання членів організованої групи виявлено та  вилучено наркотичний засіб – метадон, а також грошові кошти, отримані від його реалізації.

Довідково: за вчинення злочинів, передбачених ч. 3 ст. 307 та ч. 1 ст. 306 КК України особам загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

 

 

Прес-служба прокуратури Луганської області

кількість переглядів: 1787