Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
04.12.2018

За перешкоджання законній діяльності ЗСУ особу заочно засуджено до 6 років позбавлення волі

Під час судового розгляду встановлено, що у квітні 2014 року обвинувачений, знаючи, що через с. Райгородка Новоайдарського району будуть прямувати військові підрозділи Збройних Сил України до місця несення служби під час проведення Антитерористичної операції, організував та залучив місцеве населення до блокування руху колони військової техніки.

Окрім того, в період з квітня по травень 2014 року останній за попередньою змовою з невстановленими у ході досудового розслідування особами неодноразово перешкоджав особовому складу військової частини, а саме: заблокував дорогу дерев’яною колодою та мішками, публічно висловлював своє вороже ставлення до військовослужбовців, які перебували в населеному пункті та закликав військових покинути позиції.

За результатами спеціального судового провадження (in absentia) вироком Новоайдарського районного суду особу визнано винною у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 114-1 КК України, та призначено покарання у вигляді позбавлення волі строком на 6 років.

 

 

Прес-служба прокуратури Луганської області

кількість переглядів: 3969