Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
11.01.2019

Прокуратура затвердила підозру та взяла під цілодобовий арешт чоловіка за надання хабара поліцейському

Встановлено, що слідчі поліції викрили місцевого мешканця при здійсненні незаконних операцій, пов’язаних з металобрухтом, та вилучили у нього завантажений металом автомобіль. За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ст. 213 КК України (порушення порядку здійснення операцій з металобрухтом). Ухвалою Лисичанського міського суду  Луганської області на вказаний транспортний засіб накладено арешт.

Громадянин, перебуваючи у службовому кабінеті начальника слідчого відділення Лисичанського відділу поліції ГУНП в Луганській області, за  повернення заарештованого автомобіля та закриття кримінального провадження надав правоохоронцю неправомірну вигоду у розмірі 200 доларів. Однак останній від пропозиції категорично відмовився  та повідомив про вказаний факт Луганське управління Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України, в результаті чого правопорушника затримано.

Наразі чоловіку повідомлено про підозру у вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 369 КК України.  Лисичанський міський суд Луганської області за клопотанням прокуратури обрав останньому запобіжний захід у вигляді домашнього цілодобового арешту на 60 діб.

За вказаною  статтею  правопорушнику загрожує покарання – від 4 до 8 років позбавлення волі з конфіскацією майна або без такої.

 

Прес-служба прокуратури Луганської області

(за матеріалами Лисичанської місцевої прокуратури)

кількість переглядів: 2047