Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
18.01.2019

На Луганщині затримано жінку за підозрою в сутенерстві

Слідством встановлено, що громадянка, працюючи адміністратором готельно-розважального комплексу,  організувала за грошову винагороду надання чоловікам сексуальних послуг особами жіночої статі в приміщенні вказаного комплексу. Потенційних клієнтів жінка підшукувала серед відпочиваючих  закладу.

Підозрювана вербувала для заняття проституцією знайомих  дівчат, які перебувають в складних життєвих ситуаціях. Оплата за надання таких послуг становила  від 1000 до 1500 гривень за годину, з яких 20% прибутку дівчата віддавали адміністратору.

Під час проведення санкціонованого обшуку правоохоронцями вилучено речові докази, що підтверджують протиправну діяльність жінки.

Зловмисниці повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 303 КК України (сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією, вчинене щодо кількох осіб повторно).

Прокуратурою до суду направлено клопотання про обрання підозрюваній запобіжного заходу у вигляді цілодобового домашнього арешту у зв’язку з тим, що жінка має на утриманні неповнолітніх дітей. Досудове розслідування триває.

Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 4 до 7 років.

 

 

Прес-служба прокуратури Луганської області

 

кількість переглядів: 1638