Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
23.01.2019

Обвинувальний акт за фактом участі у проведенні незаконного «референдуму» в 2014 році у Новоайдарському районі направлено до суду

Досудовим розслідуванням установлено, що 11 травня 2014 року мешканка  одного з населених пунктів Новоайдарського району брала участь в проведенні  так званого «референдуму» щодо підтримки «Акту про державну самостійність «ЛНР».

Перебуваючи на посаді члена дільничної виборчої комісії, жінка перевіряла документи та видавала виборцям бюлетені. По завершенню голосування остання разом з іншими  членами комісії  здійснили підрахунок бюлетенів  та передали їх невстановленим особам  для перевезення до «штабу референдуму» в смт Новоайдар.

Оскільки під час досудового розслідування підозрювана повністю визнала свою провину у вчиненні інкримінованого їй кримінального правопорушення, щиро розкаялася, активно сприяла розкриттю злочину та викриттю інших співучасників, між нею та прокурором укладено угоду про визнання винуватості.

На теперішній час досудове розслідування завершено. Обвинувальний акт з угодою про визнання винуватості направлено до суду для розгляду по суті.

 

Прес-служба прокуратури Луганської  області

кількість переглядів: 1649