Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
25.01.2019

Прокурор Луганської області перевірив умови утримання в’язнів в Старобільському СІЗО

Прокурор області у супроводі виконувача обов’язків начальника установи Романа Холодняка здійснив обхід камерних приміщень та поспілкувався з ув’язненими. Зокрема, під час обходу камери, в якій утримуються неповнолітні, встановлено, що вони забезпечені повним комплектом чистих постільних речей. У слідчому ізоляторі для неповнолітніх обладнано спортивну кімнату та кімнату вихователя. Приміщення забезпечені меблями, спортивним обладнання, телевізором. Під час бесіди з неповнолітніми  скарг на стан здоров’я та утримання в установі не надійшло. 

Окрему увагу Володимир Янко звернув на належне матеріально-побутове забезпечення та санітарні умови приміщень для ув’язнених.

Також керівник регіональної прокуратури з перевіркою відвідав відділення з господарського  обслуговування Старобільського СІЗО, у якому відбувають покарання та працюють 14 засуджених.

Перевірка засвідчила, що умови утримання в’язнів забезпечено на належному рівні: встановлені енергозберігаючі прилади освітлення, дотримано температурний режим, усі засуджені забезпечені індивідуальними спальними місцями та триразовим харчуванням. Технічний стан приміщень зауважень не викликає.

 

Прес-служба прокуратури Луганської  області

кількість переглядів: 2106