Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
28.01.2019

Підозрюваному в умисному вбивстві під час п’яної бійки обрано запобіжний захід

Нагадаємо, про зникнення свого 54-річного сина до Новоайдарського відділу поліції ГУНП в Луганській області 21 січня 2019 року повідомила мешканка м. Перевальська. Після поїздки до Новоайдара той більше тижня не виходив на зв’язок.

Під час проведення пошукових заходів в одному з домогосподарств населеного пункту правоохоронці виявили труп зниклого з ознаками насильницької смерті: травмами голови, множинними саднами та крововиливами.  

У ході досудового розслідування встановлено, що під час вживання спиртних напоїв 14 січня 2019 року між чоловіками стався конфлікт. Під час п’яної бійки господар будинку наніс гостю декілька смертельних ударів кувалдою по голові.

Встановлено, що причетним до скоєння злочину є мешканець смт Новоайдар. 25 січня 2019 року прокурором Новоайдарського відділу Сєвєродонецької місцевої прокуратури зловмиснику повідомлено про підозру. За клопотанням слідчого, погодженого з процесуальним керівником, йому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 днів.

Досудове розслідування триває, проводяться необхідні слідчі дії.

Довідково: санкція ч. 1 ст. 115 КК України передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

 

Прес-служба прокуратури Луганської області

(за матеріалами Новоайдарського відділу Сєвєродонецької місцевої прокуратури)

 

 

кількість переглядів: 1815