Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
31.01.2019

У прокуратурі Луганської області відбулося нагородження переможців регіонального етапу другого щорічного конкурсу творчих та наукових робіт з прокурорсько-слідчої діяльності (ФОТО)

Для участі у конкурсі «10 кроків прокурора до подолання корупції» надійшло 10 творчих робіт  від студентів вищих навчальних закладів, які навчаються за спеціальністю «Право». Це – презентації, доповіді, відеоролики, брошури, буклети, інтерв’ю тощо.

Переможцями конкурсу регіонального етапу стали:

I місцестуденти другого та третього курсів бакалаврату юридичного факультету Східноукраїнського національного університету імені В. Даля: Карина Стародубцева, Ана Кварцхава, Тетяна Гречишкіна, Катерина Савочка, Дмитро Харчук, Євген Гайдученко.

II місце – студентка другого курсу  магістратури юридичного факультету Східноукраїнського національного університету імені В. Даля Камелія Алієва.

III місце – курсанти-другокурсники Луганського державного університету внутрішніх справ імені Е. О. Дідоренка Анастасія Назаренко, Тетяна Сергієнко.

У своїх творчих роботах студенти відобразили погляди на таке складне соціальне явище як корупція, шляхи протидії та запобігання їй.

Нагадаємо, конкурс започаткувала Генеральна прокуратура України спільно з Міністерством освіти і науки України у 2017 році.

Оцінюючи студентські роботи, конкурсна комісія у складі представників регіональної прокурори, вищих навчальних закладів та Департаменту освіти і науки Луганської обласної державної адміністрації врахували їх креативність та можливість використання результатів робіт у практичній діяльності.

Прокурор Луганської області Володимир Янко, вітаючи переможців, зазначив, що студентам вдалося поєднати в своїх проектах авторське бачення, творчий підхід та нові ідеї. «Сьогодні ви – студенти, а завтра – працівники правоохоронних органів, прокуратури, і ви маєте вже зараз сформувати свою чітку позицію – служіння українському народові на засадах справедливості та неупередженості. Захищати закон та представляти інтереси держави і суспільства, боронити державність і суверенітет", - наголосив керівник регіональної прокуратури.
Всі конкурсанти були відзначені дипломами.

 

 

Прес-служба прокуратури Луганської області  

кількість переглядів: 1927