Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
12.02.2019

Прокурор Луганської області Володимир Янко зустрівся з представником Уповноваженого ВРУ з дотримання прав жителів Донецької та Луганської областей

Під час візиту  обговорено проблемні питання щодо невиплати заробітної плати робітникам ПАТ «Лисичанськвугілля».

«Питання заборгованості перед діючими та колишніми працівниками вугільного підприємства перебуває на постійному контролі  прокуратури. Прокуратурою Луганської області здійснюється процесуальне керівництвом у кримінальному провадженні за ознаками кримінального правопорушення, яке передбачене ч. 1 ст. 175 КК України. Наразі в ході досудового розслідування проводиться судово-економічна експертиза. Встановлюються потерпілі особи», – зазначив Володимир Янко.

Прокурор Луганської  області та  представник Омбудсмена дійшли згоди вжити спільних заходів для виправлення ситуації із заборгованістю шахтарям та обговорили напрями  подальшої співпраці.

Окрім того, піднімалися питання дотримання прав засуджених, яких передали з місць несвободи на тимчасово окупованої території Луганської області для продовження відбування покарання на підконтрольній Уряду України території.

 

Прес-служба прокуратури Луганської області

кількість переглядів: 2071