Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
20.02.2019

Прокуратурою Луганської області зі слідчими теруправління ДБР направлено до суду обвинувальний акт за фактом насильства щодо працівника правоохоронного органу

Слідством встановлено, що в червні 2018 року у м. Старобільську співробітник управління Державного агентства рибного господарства у Луганській області поза службовою, перебуваючи в нетверезому стані, внаслідок сутички наніс чотири удари кулаком в обличчя працівнику Національної поліції під час виконання останнім своїх службових обов’язків з охорони громадського порядку.

Внаслідок умисних протиправних дій нападника потерпілому заподіяно тілесні ушкодження у вигляді гематом обличчя, саден суглобу та передпліччя, що унеможливило виконання своїх службових обов’язків та підірвало авторитет правоохоронця.

Слідчим територіального управління  Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Краматорську, за погодженням з прокуратурою області, правопорушнику повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст. 345 КК України.

Обвинувальний акт у кримінальному провадженні направлено до суду для розгляду по суті.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі або позбавлення волі строком до 5 років.

 

Прес-служба прокуратури Луганської області

кількість переглядів: 1991