Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
14.03.2019

Суд ухвалив вирок учасниці антиукраїнського «референдуму» на території Станично-Луганського району

У ході досудового розслідування встановлено, що мешканка Станично-Луганського району надала добровільну згоду  на участь в організації та проведенні 11 травня 2014 року так званого «референдуму» щодо підтримки «Акту про державну самостійність «ЛНР» на території одного з населених пунктів у якості «члена виборчої комісії».

Перебуваючи у приміщенні навчального закладу, де було організовано роботу вказаної комісії, обвинувачена разом з іншими особами, стосовно яких матеріали виділено в окремі провадження, заповнювала відомості про виборців та видавала бюлетені для голосування.

Оскільки під час досудового розслідування жінка повністю визнала свою провину у вчиненні вказаного кримінального правопорушення, щиро розкаялася, активно сприяла розкриттю злочину та викриттю інших співучасників, між нею та прокурором укладено угоду про визнання винуватості.

Вироком Біловодського районного суду Луганської області жінці призначено покарання у вигляді 5 років позбавлення волі зі звільненням від відбування покарання з іспитовим строком.

 

Прес-служба прокуратури Луганської області

кількість переглядів: 2341