Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
18.03.2019

Мешканця Лисичанська викрито на незаконному збуті наркотиків

Встановлено, що 29-річний  чоловік незаконно придбав, зберігав з метою збуту і збував особливо небезпечний наркотичний  засіб – канабіс.

У рамках кримінального провадження працівниками ГУНП в Луганській області за процесуального керівництва прокуратури Луганської області проведено відповідні слідчі дії, за результатами яких зібрані достатні докази, що свідчать про вчинення кримінального правопорушення вказаною особою.

У зв’язку із цим, безпосередньо після вчинення злочину, зловмисника було затримано в порядку ст. 208 КПК України та повідомлено йому  про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 КК України.

В ході досудового розслідування вилучено близько 210 грам особливо небезпечного наркотичного засобу – канабісу та грошові кошти в сумі 2857 грн, серед яких 1350 грн – отримані від незаконного збуту наркотичного засобу.

Слідчий суддя Сєвєродонецького міського суду погодився з доводами слідчого та прокурора, викладеними в клопотанні, та застосував до підозрюваного запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 днів.

Досудове розслідування триває.

Довідково: санкцією ч. 2 ст. 307 КК України передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк від 6 до 10 років з конфіскацією майна.

Прес-служба прокуратури Луганської області

кількість переглядів: 1827