Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
18.03.2019

Водію, який допустив наїзд на жінку-пасажира на зупинці громадського транспорту в Лисичанську, обрано запобіжний захід

Встановлено, що 16  березня 2019  року близько 16.00  19-річний водій автомобіля «ВАЗ 21099», рухаючись  по кварталу Східний, на зупинці громадського транспорту  перевищив допустиму швидкість, внаслідок чого не впорався з керуванням та зіткнувся з мікроавтобусом, який в цей час висаджував пасажирів. У результаті ДТП 63-річна місцева мешканка отримала тілесні ушкодження, від яких померла в кареті швидкої допомоги.

Водія автомобіля затримано в порядку ст. 208 КПК України на місці скоєння злочину. Особі повідомлено про підозру у вчиненні вказаного  кримінального правопорушення та на сьогодні обрано судом запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Досудове розслідування триває. Встановлюються всі обставини вказаної дорожньо-транспортної пригоди, проводяться необхідні слідчі (розшукові) дії.

Довідково: санкція ч. 2 ст. 286 КК України передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 3 до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років або без такого.

 

Прес-служба прокуратури Луганської області

кількість переглядів: 2130