Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
22.03.2019

За участю судових експертів у прокуратурі Луганської області проведено навчальний семінар (ФОТО)

У заході взяли участь судові експерти Луганського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України та Донецького науково-дослідного інституту судових експертиз, представники Управління захисту економіки в Луганській області, слідчого управління Головного управління Національної поліції в Луганській області, слідчого відділу Головного управління Державної фіскальної служби у Луганській області, 3 управління Головного управління Служби безпеки України в Донецькій та Луганській областях, працівники апарату прокуратури Луганської області та місцевих прокуратур.

Учасники семінарського заняття обговорили найгостріші питання, що виникають при виконанні ухвал і постанов про призначення судових експертиз, а також їх проведення. Зокрема, судові експерти наголосили на необхідному переліку документів для проведення досліджень та виокремили коло питань, які охоплює експертний звіт.

Не залишено поза увагою питання подальшого використання здобутих доказів під час експертних досліджень та новели законодавства щодо удосконалення забезпечення дотримання прав учасників кримінального провадження й інших осіб правоохоронними органами під час здійснення досудового розслідування.

 

 

Прес-служба прокуратури Луганської області

кількість переглядів: 1880