Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
28.03.2019

На Луганщині підпільного продавця пального притягнуто до кримінальної відповідальності

 

У ході досудового розслідування співробітниками прокуратури Луганської області спільно з працівниками ГУ ДФС у Луганській області задокументовано незаконну діяльність мешканця Кремінського району.

Упродовж 2018 року горе-підприємець здійснював придбання за заниженими цінами незаконно виготовленого та неякісного пального, а саме бензину та дизельного палива, яке зберігав у орендованому ним складському приміщенні на території м. Кремінна.

Під час проведення обшуків за місцем проживання чоловіка виявлено та вилучено  більше 1 тонни незаконно виготовлених нафтопродуктів. За результатами проведених експертиз встановлено, що вилучені підакцизні товари не відповідають вимогам ДСТУ.

За результатами досудового розслідування до суду направлено обвинувальний акт з угодою про визнання винуватості для розгляду по суті.

Розглянувши матеріали кримінального провадження, Кремінський районний суд визнав горе-підприємця винним та призначив покарання у вигляді штрафу в розмірі  17 тис. грн з конфіскацією та знищенням незаконно виготовленого пального.

 

Прес-служба прокуратури Луганської області

кількість переглядів: 1827