Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
27.05.2019

Громадянина Російської Федерації притягнуто до кримінальної відповідальності за надання неправомірної вигоди працівнику поліції

У судовому засіданні прокурором доведено, що обвинувачений у березні 2019 року запропонував та надав співробітнику Марківського відділу поліції ГУНП в Луганській області неправомірну вигоду у розмірі 500 доларів США, що становить 13 445 грн.

Так, правоохоронцями виявлено факт спроби незаконного перетину обвинуваченим державного кордону України у напрямку Російської Федерації біля с. Каськівка  Марківського району.

Під час складання протоколу про адміністративне правопорушення, передбачене ч. 1 ст. 204-1 КУпАП (спроба незаконного перетину кордону України), у ході розгляду матеріалів, додатково встановлено, що вказана особа перевищила термін перебування на території України, чим вчинила ще одне адміністративне правопорушення, передбачене ч. 1 ст. 203 КУпАП (перевищення терміну перебування на території України).

З метою уникнення відповідальності за вказані адміністративні правопорушення чоловік надав хабара службовій особі. Під час судового засідання останній  свою вину у скоєному визнав.

На даний час Марківським районним судом вказану особу визнано винною та  призначено покарання у вигляді обмеження волі строком на два роки.

 

Прес-служба прокуратури Луганської області

кількість переглядів: 1844