Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
30.05.2019

Прокуратура Луганщини попереджає та застерігає мешканців від злочинних дій шахраїв

Зокрема, упродовж минулої доби у м. Сєвєродонецьку зареєстровано факт злочинних дій шахрая, який ввів в оману  85-річного місцевого мешканця та заволодів його грошима в розмірі 28 тис. грн.

Потерпілий розповів, що вчора ввечері, 29 травня 2019 року, йому зателефонувала незнайома жінка та повідомила, що його донька спричинила тілесні ушкодження неповнолітній дівчині. Для її  лікування  потрібно було перевести  28 тисяч гривень на  банківські картки  АТ КБ «Приватбанк» та АТ «Альфабанк». Дідусь одразу ж здійснив переказ коштів на вказані шахраєм рахунки.

За вказаним  фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.190  КК України (шахрайство, вчинене шляхом незаконних операцій з використанням електронно-обчислювальної техніки).

Прокуратура Луганської області закликає мешканців бути пильними й  обережними, не піддаватися впливу шахраїв та перевіряти інформацію, а у разі отримання підозрілих повідомлень й телефнних дзвінків негайно звертатися до працівників правоохоронних органів.

 Не дайте себе ошукати!


Прес-служба прокуратури Луганської області

кількість переглядів: 1630