Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
01.06.2019

Ювенальні прокурори Луганщини привітали дітей зі святом (ФОТО)

З ініціативи прокурора Луганської області ювенальні прокурори привітали дітей, які, у першу чергу, потребують уваги та піклування – вихованці дитячих будинків, будинків сімейного типу, діти, які перебувають у складних життєвих обставинах.

З нагоди свята керівництво регіональної прокуратури спільно з прокурорами відділу ювенальної юстиції та Лисичанської місцевої прокуратури завітали до вихованців Лисичанського центру соціально-психологічної реабілітації дітей. Малечі привезли іграшки, солодощі та фрукти. Натомість діточки подарували свої щасливі посмішки, а також святковий концерт з віршами, піснями та танцями. Також з подарунками регіональна прокуратура відвідала і Луганський обласний будинок дитини.

Долучилися до привітань і ювенальні прокурори відділів місцевих прокуратур. Прокурори Попаснянського відділу  відвідали дитячий  будинок сімейного типу, де  на вихованні перебувають шість неповнолітніх дітей.

Прокурори Рубіжанського відділу з привітаннями та солодкими подарунками навідалися до маленьких вихованців дитячого будинку сімейного типу, якими опікуються упродовж останніх чотирьох років . Подружжя виховують п’ятьох малолітніх дітей, позбавлених батьківського піклування, а також двох рідних доньок. Не залишились поза увагою керівництва відділу і вихованці громадської організації інвалідів «Злагода», яких також привітали зі святом різноманітними кондитерськими виробами.

Працівники апарату Старобільської місцевої прокуратури привітали  дітей з малозабезпечених сімей та подарували їм  розвиваючі  ігри. Прокурори Троїцького, Сватівського, Міловського та Білокуракинського відділів з привітаннями відвідали  багатодітні родини. Зокрема, у Сватовому батько самостійно виховує п’ятеро діточок.  Від гостей діти отримали продуктові набори, солодощі та іграшки.

Ювенальні прокурори Марківського відділу  з привітаннями та солодкими подарунками відвідали вісім сімей, які потрапили  у складні життєві обставини. До тринадцятьох дітей у трьох родинах з таким соціальним статусом завітали прокурори Новопсковського відділу.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 





 

 

           

 

 

 

Вітаючи дітлахів зі святом, ювенальні прокурори  побажали їм багато радості та усмішок, успіхів, впевненості в собі та здійснення їхніх найзаповітніших мрій.

Прокурор Луганської області особисто вітає маленьких мешканців Луганщини зі святом – Міжнародним днем захисту дітей. «Правильне виховання дітей та піклування  про них – запорука нашого щасливого майбутньго.  Обов’язок дорослих завжди про це пам’ятати», – зазначив Володимир Янко.

 

Прес-служба прокуратури Луганської області

кількість переглядів: 1697