Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
13.06.2019

Прокуратура Луганської області взяла на контроль хід досудового розслідування ДТП з трьома загиблими особами та однією травмованою

За попередніми даними встановлено, що близько 15 години 20 хвилин на автодорозі між населеними пунктами сталося лобове зіткнення двох мотоциклів «ІЖ»  та «Suzuki», що рухалися у зустрічному напрямку.

В результаті дорожньо-транспортної пригоди на місці загинули три особи: водії транспортних засобів – 15-річний та 26-річний хлопці та 15-річний пасажир. Ще один пасажир – дівчина 16-ти років госпіталізована до лікарні з тяжкими тілесними ушкодженнями. Усі учасники смертельної аварії – місцеві мешканці.

На місце події виїжджали керівництво прокуратури Луганської області та ГУНП в Луганській області.

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили загибель кількох осіб).

На даний час встановлюються всі обставини вказаної ДТП, проводяться необхідні слідчі (розшукові) дії. Винуватців буде встановлено після проведення судових експертиз.

Хід досудового розслідування перебуває на контролі керівництва прокуратури Луганської області.

 

Прес-служба прокуратури Луганської області

кількість переглядів: 1694