Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
19.06.2019

Жорстокі вбивці, які завдали жінці 35 ножових поранень, отримали по 14 років позбавлення волі

Під час досудового розслідування встановлено, що у лютому 2015 року 23-річна та 24-річна жінки вступили в злочинну змову та, маючи намір на умисне вбивство з корисливих мотивів, приїхали до знайомої мешканки  с. Житлівка Кремінського району, де раніше проживала одна з них. Попередньо зловмисниці обговорили можливі способи вчинення умисного вбивства.

Після приїзду до вказаного населеного пункту вказані особи залишилися на ніч у будинку майбутньої жертви. Серед ночі обвинувачені напали на потерпілу.  За раніше обумовленим планом одна зі зловмисниць схопила кухонний ніж та нанесла жінці 35 ударів ножем в область знаходження життєво важливих органів, інша намагалася перешкодити жінці закриватися руками від нанесення ножових поранень. Від отриманих тяжких тілесних ушкоджень потерпіла померла на місці.

Після заподіяння смерті потерпілій обвинувачені викрали з будинку майно господарки, а саме: два мобільні телефони, мультимедійний програвач, текстильні вироби, золоті ювелірні прикраси та грошові кошти. В результаті злочинних дій вказаних осіб було завдано майнової шкоди у розмірі майже 17 тис. грн та 25 000 російських рублів.

Сватівський районний суд Луганської області погодився з позицією прокурора, визнавши зловмисниць винними у вчиненні злочину, та засудив кожну до 14 років позбавлення волі.

 

Прес-служба прокуратури Луганської області

(за матеріалами Сватівського відділу

Старобільської місцевої прокуратури)

кількість переглядів: 1569