Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
27.06.2019

На запрошення керівництва прокуратури Волинської області діти співробітників прокуратури Луганської області відвідали гостинний поліський край

Діти разом із батьками, що їх супроводжували, мешкали на базі відпочинку, що розташована на березі перлини поліського краю – озера Світязь. За час подорожі вони  відвідали безліч цікавих місць.

За сприяння Луцького державного історико-культурного заповідника юні луганчани побували на екскурсії в Луцькому замку та підземеллях під кафедральним костелом Святих апостолів Петра і Павла.

Завдячуючи культурно-розважальному центру «Адреналін», відвідали академію пізнання та розвитку «Робологікум» і Музей сучасного українського мистецтва Корсаків.

Побували діти також і у Національному історико-меморіальному заповіднику «Поле Берестецької битви».

Запам’ятається мандрівникам регата на байдарках озером Чорне, де кожен зміг проявити свій спортивний дух та позмагатися у вправності веслування

Вирушивши на екскурсію до Шацьких озер, діти мали змогу побачити унікальність природного комплексу та насолодитися красою дивовижних водних просторів, а також скуштувати лісових ягід.

Окрім подорожей та екскурсій, гості активно відпочивали, грали у в спортивні та інтелектуально-розважальні ігри, купалися, засмагали. Мандрівники повернулися додому із масою незабутніх вражень та позитивних емоцій.

У свою чергу, представники прокуратури Луганської області ознайомилися з організацією роботи прокуратури Волині та обмінялися досвідом. Також на запрошення голови Волинського апеляційного суду Петра Тодосьовича Філюка вони відвідали перший в України музей судочинства, що знаходиться у Волинському апеляційному суді.

Працівники прокуратури Луганської області щиро дякують своїм колегам з Волині та особисто прокурору Волинської області Віктору Васильовичу Швидкому та його першому заступнику Ігореві Володимировичу Цюприку за цю незабутню мандрівку, гостинність та дружбу.


Прес-служба прокуратури Луганської області

кількість переглядів: 1663