Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
04.07.2019

Прокуратура Луганської області звернулась до суду із позовною заявою про визнання недійсним договору, укладеного за результатами закупівлі за бюджетні кошти на суму понад 113 млн грн

Опрацюванням документації відкритих торгів виявлені грубі порушення вимог чинного законодавства про публічні закупівлі, які виразилися у штучному обмеженні економічної конкуренції, визначенні переможцем закупівлі учасника, тендерна пропозиція якого не відповідала встановленим замовником вимогам, а також укладенні договору, який в силу закону є нікчемним.

У зв’язку із зазначеним, з метою попередження незаконного витрачання коштів обласного бюджету та забезпечення неухильного дотримання вимог законодавства, прокуратурою області до суду направлено позовну заяву про визнання результатів процедури закупівлі та укладеного договору недійсними.

Наразі господарським судом Луганської області підтверджено підстави для представництва прокурором інтересів держави в суді та відкрито провадження у справі. Судовий розгляд триває.

 

Прес-служба прокуратури Луганської області

кількість переглядів: 1714