Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
05.07.2019

Засуджено двох зловмисників, які на вулиці в Лисичанську зухвало побили чоловіка та заволоділи його майном

У судовому засіданні встановлено, що у листопаді 2015 року  23-річний молодий чоловік разом зі своїм раніше неодноразово судимим 36-річним знайомим, перебуваючи у стані алкогольного спְ’яніння, вчинили розбійний напад. Попередньо розподіливши між собою злочинні ролі, один зі зловмисників вдарив 61-річного місцевого мешканця пластиковою пляшкою з водою в обличчя, у подальшому обвинувачені нанесли йому чисельні  удари ногами в голову та інші частини тіла. Після заподіяння тілесних ушкоджень останні заволоділи майном потерпілого: мобільним телефоном та грошовими коштами

Крім того,  прокурором доведено причетність одного з обвинувачених до вчинення злочинів, передбачених ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження, тобто, умисне тілесне ушкодження, небезпечне для життя в момент заподіяння) та ч. 1 ст. 296 (хуліганство) КК України.

У квітні 2015 року, у вечірній час доби, зловмисник під час сварки, у стані алкогольного сп’яніння, грубо порушуючи громадський порядок та висловлюючись нецензурною лайкою, безпричинно та зухвало вдарив  перехожого взутою ногою в область обличчя, від чого останній отримав черепно-мозкову травму.

За результатами судового розгляду Лисичанським міським судом Луганської області зловмисників визнано винними у вчиненні злочинів. 23-річного молодика засуджено до  7 років і 3 місяців позбавлення волі з конфіскацією майна, а 36-річний чоловік отримав сьому судимість – 7 років  позбавлення волі з конфіскацією майна.

 

Прес-служба прокуратури Луганської області

кількість переглядів: 1381