Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
10.07.2019

Прокуратурою направлено до суду обвинувальний акт за підозрою мешканки Станично-Луганського району у проведенні так званого «референдуму» 2014 року

У ході слідства встановлено, що у травні 2014 року громадянка України спільно з іншими особами, стосовно яких є окремі кримінальні провадження, надала добровільну згоду на участь у так званому «референдумі» щодо підтримки «Акту про державну самостійність «ЛНР» в одному з населених пунктів Станично-Луганського району.

Згідно відведеній їй ролі «члена виборчої комісії» в зазначеному «референдумі»  обвинувачена здійснювала облік виборців, видавала «бюлетені» для голосування, брала участь у підрахунку голосів.

Оскільки під час досудового розслідування вказана особа повністю визнала свою провину, щиро розкаялася, активно сприяла розкриттю злочину та викриттю інших співучасників, між нею  і прокурором укладено угоду про визнання винуватості.

На даний час обвинувальний акт з угодою про визнання винуватості направлено до Біловодського районного  суду Луганської області.

 

Прес-служба прокуратури Луганської області

 

 

 

 

кількість переглядів: 1629