Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
12.07.2019

Прокуратурою у суді доведено провину двох мешканців Луганської області, які, погрожуючи пістолетом, скоїли розбійний напад

Під час судового розгляду встановлено, що у січні 2018 року двоє чоловіків 31-річного та 50-річного віку, діючи за попередньою змовою, прибули до м. Сватове  та попросили таксиста відвезти їх до домоволодіння майбутньої жертви для нападу з метою заволодіння чужим майном.

Прибувши за вказаною адресою, зловмисники одягнули на голову балаклави, проникли на подвір’я місцевих мешканців та, погрожуючи застосуванням пістолета у руці в одного з них, почали вимагати у господарки будинку грошові кошти.

Жінка стала обороняти від нападу своїх дітей та оселю, за що отримала два удари в область обличчя. Запобігли проникненню до житла та скоєнню злочину діти, які зачинили вхідні двері до будинку зсередини.

Після цього розбійники, розуміючи неможливість проникнення до житла та заволодіння майном потерпілої, зникли з місця скоєння злочину.

Під тиском зібраних доказів вказані особи визнали свою провину  тільки у судовому засіданні.

Сватівський районний суд Луганської області повністю погодився з позицією прокурора та з урахуванням ступеню провини кожного обвинуваченого призначив покарання у виді 8 років та 7 років  позбавлення волі з конфіскацією 1/2 частини особисто належного їм майна.

 

Прес-служба прокуратури Луганської області  

кількість переглядів: 1482