Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
25.07.2019

На Луганщині ліквідували мережу розповсюдження фальсифікованого алкоголю та вилучили понад 3000 літрів продукції (ФОТО)

Вказані алкоділки налагодили розгалужену мережу зі збуту підробленої коньячно-горілчаної продукції на легальних торговельних точках у містах Сєвєродонецьку, Лисичанську та Рубіжному, а також збували товар в роздріб за місцями свого проживання.

Під час спецоперації 24.07.2019 за місцем зберігання та реалізації фальсифікованих алкогольних напоїв проведено 23 санкціонованих обшуки. З незаконного обігу вилучено понад 3000 л  фальсифікованої алкогольної продукції. Крім того, вилучено транспортний засіб, який використовувався для незаконного транспортування та розповсюдження фальсифікату.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

За даним фактом галузевим відділом прокуратури Луганської області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 204 КК України (незаконне придбання, транспортування, зберігання з метою збуту та збут незаконно виготовлених алкогольних напоїв, що можуть становити загрозу для життя і здоров’я людей).



На даний час вирішується питання щодо відібрання зразків  та призначення судових експертиз. Тривають подальші слідчі дії.

Довідково: санкція ч. 3 ст. 204 КК України передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк від 8 до 10 років з конфіскацією майна, з вилученням та знищенням незаконно виробленої або придбаної продукції, обладнання для її виготовлення.

Прес-служба прокуратури Луганської області

 

кількість переглядів: 1934