Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
26.07.2019

На нараді у прокурора Луганської області обговорили стан протидії злочинам у бюджетній, земельній та лісовій сферах (ФОТО)

Під час заходу обговорено стан протидії злочинам у бюджетній, земельній та лісовій сферах, порушення правил охорони та використання надр, прояви корупції у сфері надання адміністративних послуг та контрольно-наглядової діяльності.

Відкриваючи нараду, Володимир Янко зазначив: «Від організації скоординованої роботи та об’єднання зусиль усіх правоохоронних та контролюючих органів залежать результати на напрямі попередження, виявлення та належного розслідування зловживань даної категорії».

Керівник регіональної прокуратури звернув особливу увагу на  розкриття злочинів, пов’язаних з незаконним використанням бюджетних коштів.  Такі факти викриваються правоохоронцями під час будівництва та ремонту автомобільних доріг, при проведенні публічних закупівель. Не менш актуальна проблема  – незаконні порубки лісу та злочини у земельній сфері.

Рішенням наради затверджено низку узгоджених заходів, спрямованих на активізацію роботи всіх відомств з обговорених питань.

 

Прес-служба  прокуратури Луганської області

кількість переглядів: 1822