Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
09.08.2019

На Луганщині за фактом ДТП з маршруткою, у якій травмувалися семеро пасажирів та водій, розпочато кримінальне провадження (ФОТО)

За попередніми даними встановлено,  що на автодорозі поблизу автозаправки у м. Щастя водій  вантажного  автомобіля «Mercedes-Benz» допустив виїзд на зустрічну смугу та зіткнувся з мікроавтобусом «Renault Trafic», що перевозив пасажирів з смт Станиця Луганська в напрямку м. Сєвєродонецька та, у свою чергу, перевищив допустимий швидкісний режим. Водії транспортних засобів перебували за кермом у тверезому стані.

Внаслідок аварії семеро  пасажирів  мікроавтобуса «Renault Trafic» та водій вантажівки  «Mercedes-Benz» отримали тілесні ушкодження різного ступеню тяжкості. У чотирьох травмованих – переломи кінцівок.

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керували транспортним засобом, що спричинило  потерпілим середньої тяжкості тілесні ушкодження).

На даний час встановлюються всі обставини вказаної ДТП, проводяться необхідні слідчі (розшукові) дії. Винуватців буде встановлено після проведення судових експертиз.

Хід досудового розслідування перебуває на контролі керівництва прокуратури Луганської області.

 

Прес-служба прокуратури Луганської області

кількість переглядів: 1306